Curentul International

Curentul International Magazine

Petre Magdin la… ROCK LEGENDS

1 min read

Petre Magdin la… ROCK LEGENDS

Petre Magdin, revine cu o prezentare de excepţie, a unuia dintre cele mai de suflet evenimente rock din România, „ROCK LEGENDS”, care va avea loc la Sala Polivalentă din Bucureşti!

ROCK LEGENDS
Pe 17 aprilie 2015, Niki Constantinescu şi Rock FM prezinta la Sala Polivalentă din Bucuresti, de la ora 19.00, Rock Legends, cu PASAREA COLIBRI, CELELALTE CUVINTE, DIRECŢIA 5, KEMPES şi KRYPTON.
polivalenta
Cu această ocazie, veţi avea parte de un maraton rock unde îi veţi revedea pe KRYPTON în formula de aur (Gabi Nicolau – voc, Eugen Mihaescu – chit, Răzvan „Lapi” Lupu şi Dragoş Docan – bass), cu un repertoriu din care nu vor lipsi „Lanţurile”. Ovidiu „Kempes” Ioncu, fosta voce a grupurilor Cargo şi Rezident EX, va prezenta primul său album de studio sub titulatura KEMPES, iar CELELALTE CUVINTE vă propune un set de piese de factura Best of…
DIRECŢIA 5 şi PASĂREA COLIBRI au în plan o trecere în revistă a celor mai bune compoziţii pe care le-au realizat de-a lungul anilor, iar întreg concertul va fi prezentat de către Petre Magdin.

Preţ bilete:

Silver stand – 50 Ron
Gold stand – 60 Ron
cat 1 – 80 Ron
cat 2 – 60 Ron
VIP – 100 Ron
Gold VIP – 150 Ron

Biletele se găsesc în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro si www.iabilet.ro

Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
Follow Me
Follow by Email
RSS
INSTAGRAM

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.