September 30, 2023

Curentul International

Curentul International Magazine

Îngerul rock

2 min read

Îngerul rock

Autor: Ana Moroşanu Magdin (Bucureşti)

Anul acesta, Lenţi Chiriac, sărbătoreşte un sfert de veac de emisiuni radio, „Studio rock”!

Aşa cum ne-a obişnuit, din faţa microfonului nevăzut de ascultători, în toate serile şi nopţile de sfârşit de săptămână, până spre dimineaţă, Lenţi Chiriac, şi-a dedicat o parte din sufletul său, muzicii rock.

Vineri, 13 februarie, a.c., între orele 23 şi 2 noaptea, www.radio3net.ro, difuzează ediţia aniversară a emisiunii „Studio Rock- 25 de ani”, realizată şi prezentată de Lenţi Chiriac.

3

De-a lungul anilor, ascultătorii de radio şi iubitorii muzicii rock, datorită acestor emisiuni realizate şi prezentate de Lenţi, timp de 25 de ani, au putut să asculte în timp util, ultimele hituri de gen, din întreaga lume, de la Metallica, la Whitesnake, Judas Priest sau Iron Maiden, Sepultura, Overkill dar şi trupe românesti, începând cu Altar, Negură Bunget, Neurotica, etc…

Lenţi, nu s-a oprit aici, el şi-a dorit să facă şi mai mult pentru iubitorii muzicii rock, astfel că, începuse să colaboreze la TVR, în emisiunea lui Petre Magdin, „Întâlnirea de la miezul nopţii”, unde avea o rubrică în care aducea cele mai noi informaţii şi videoclipuri cu trupe rock de afară!

În paralel, a înfiinţat revista “Heavy Metal Magazine”, pentru care, realiza interviuri în premieră, cu formaţii rock de afară, deplasându-se la cele mai mari concerte rock din lume iar acum, deja de poate mandri cu „propria televiziune online”, “Heavy Metal Magazine”, de unde transmite muzica rock pe săturate, pentru fanii lui fideli dar şi pentru cei mai nou veniţi, în „universul rock”!

Aşadar, tot vineri, de la ora 21.00, la ora 22.00, pe www.radio3net.ro, putem urmări, Heavy Metal Magazine TV, prima emisiune rock TV din România difuzată pe internet, realizată şi prezentată de Lenți Chiriac.

Lenţi, mai realizează şi Hit Single Rock – sâmbătă, de la 21.00 la 1 noaptea, pe 98,3 FM sau la www.bucurestifm.ro dar şi Istoria Rockului – duminică, de la 21.00 la 1 noaptea, pe 98,3 FM sau la www.bucurestifm.ro.

La mulţi ani, draga Lenţi Chiriac şi felicitări pentru cea mai longevivă emisiune rock, la un post de radio!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.