March 16, 2024

Curentul International

Curentul International Magazine

Dacă politichie nu e nimic nu e cu Tudor Petruţ – Marea conspiraţie (2)

4 min read

Dacă politichie nu e nimic nu e cu Tudor Petruţ – Marea conspiraţie (2)

Autor: Tudor Petruţ (California)

 

Totul a pornit de la o anonimă prin telefonul fără fir de la Casa Albă, din care s-au scurs informaţii ca niciodată în istorie. Denunţul îl acuza pe preşedintele Donald Trump că a cerut unui lider străin să-l ajute cu bârfe şi calomnii împotriva candidatului democrat la alegeri, nepătatul Joe Biden. Deşi preşidenţia s-a grăbit să dea publicităţii stenogramele, democraţii americani au profitat de situaţie ca să treacă prin procedura de suspendare a duşmanului lor, preşedintele ales. Comedie care n-a justificat nici măcar cerneala din presă şi orele interminabile de transmisii în direct şi comentarii pe la mai toate televiziunile. Trump şi-a văzut de treabă, presa a continuat să-l hăituiască.

Scandalul l-a adus în luminile rampei pe Hunter Biden, milionar om de afaceri şi odraslă a politicianului cu acelaşi nume. Existau deja zvonuri că Hunter şi-a atras clientela foarte bogată şi foarte influentă din lume promiţând intrare la rudele sus puse. Aşa a ajuns, de exemplu, Hunter să-l ajute pe celebrul antreprenor Gabriel „Puiu” Popoviciu, în prezent ne-extrădat din Anglia pentru a se prezenta la noua locuinţă pentru şapte anişori. Junele Biden a trecut şi prin Ucraina, de unde a plecat curat ca lacrima, după afirmaţiile familiei. Scurta vizită, care a generat profit de milioane de dolărei, a fost de fapt subiectul convorbirii dintre Trump şi omologul său ucrainean.

În timpul campaniei prezidenţiale au apărut o serie de articole din care reiese că un calculator care se pare ca ar fi al lui Hunter a fost uitat într-un magazin de reparaţii. Şi că o anumită parte din conţinut, mai ales mesaje şi e-mail, dezvăluie o seamă de fărădelegi. Presa a negat imediat veridicitatea ştirii. Mijloacele de socializare au cenzurat (aţi citit bine, au cenzurat, în Statele Unite ale Americii) orice fel de postări sau comentarii despre subiect, caz fără precedent. Apoi maşina ideologică a democraţilor americani, hotărâţi să-l distrugă pe marele Donald şi să-l înscăuneze la putere pe unchiul Joe, au lansat o noua mare conspiraţie. În care calculatorul, documentele din memorie şi toate celelalte materiale adiacente sunt doar falsuri, implantate abil de către ruşi, bineînţeles. Aceiaşi ruşi care l-au propulsat pe Trump la preşedinţie în 2016, în caz ca aţi uitat. Mascarada rusească a fost confirmată fără drept de apel de un număr de foşti tovarăşi şi prieteni din serviciile americane. Şi de către candidatul prezidenţial şi tătic îngrijorat. Joe Biden a spus în direct, în timpul unei dezbateri, că Hunter este imaculat şi victimă a mincinoasei propagande ruseşti. Având aceste confirmări, majoritatea media americane au dat imediat vina pe republicani care nu promovează altceva decât conspiraţie rusească.

După care s-a făcut lumină. Nenea Joe a devenit preşedintele tuturor americanilor. Teroarea portocalie şi-a lins rănile în ultimele luni de reşedinţă în biroul oval. Şi instituţia federală care se ocupa de ordine, lege şi disciplină adică FBI a recunoscut că este în posesia unui calculator al lui Hunter Biden, că sunt în derulare patru cazuri împotriva fiului prezidenţial, că documente incriminatorii există. Că povestea iniţială din New York Post e de fapt valabilă. Şi că toate aceste informaţii FBI le deţinea înainte de procedura de suspendare a lui Donald Trump şi înainte de campania electorală. Deci înainte de suma acuzelor că totul nu este altceva decât farsă rusească.

În ultimele săptămâni au apărut şi alte mesaje din care reiese că Hunter Biden a făcut comerţ ambulant, în primul rând, cu acces la faimosul său tată şi alte feţe simandicoase.

Conspiraţia rusească promovată de democraţi s-a dovedit doar o simulare în spatele căreia se ascunde a doua mare conspiraţie. Prin care democraţii şi subordonaţii lor din media au reuşit să mascheze netrebniciile din familia candidatului lor până când l-au văzut instalat la Casa Albă. Hunter Biden, fără dosar penal, a scris o carte, a vândut nişte picturi pentru sume exorbitante şi e bine-primit la cina prezidenţială. Iar Donald Trump s-a dumirit că până şi FBI l-a impuns pe la spate. De nenumărate ori.

Foto. Tudor Petruţ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.