July 18, 2024

Curentul International

Curentul International Magazine

Meloterapia şi dragostea pentru semeni este leac tămăduitor

2 min read

 Sâmbăta 1 octombrie 2011, Romeo şi Julia Saleno au făcut urări cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice, în cadrul emisiunii Familia Favorit, difuzată pe postul FAVORIT TV, după concertul lui Fuego de la Chişinău. Reportajul a prezentat în exclusivitate interviuri cu vârstnicii şi aparţinătorii acestora, aflaţi în îngrijirea Căminului Sfântul Dumitru, din Tunari, nu departe de Bucureşti, al Asociaţiei Saleno, patronat onorific de soţii Julia şi Romeo Saleno, cunoscuţi pentru actele de caritate şi generozitate în care s-au implicat de-a lungul timpului.

Căminul sponsorizat de familia Saleno este condus şi administrat cu succes de Valentin Mitroi, fost jurnalist la Curierul Naţional.

“Am hotărât să avem acest centru pentru personae în vârstă pentru a-l ajuta pe bunicul nostru. El a fost primul internat aici şi s-a simţit foarte bine. Acum avem în grijă peste o sută de bunici şi bunicuţe, pe care îi tratăm şi îi iubim ca şi când ar fi bunicii noştri”, mi-au spus cu zâmbetul pe buze Julia şi Romeo.

Unde dragoste nu e nimic nu e, dragi cititori.

La Căminul Sfântu Dumitru, Julia şi Romeo Saleno, le-au arătat telespectatorilor în cadrul emisiunii de sâmbătă seara şi problemele cu care se confruntă vârstnicii şi bolnavii de Alzheimer, cum meloterapia face vindecări miraculoase, cum dragostea pentru semeni este leac tămăduitor.

Doi artişti renumiţi, le arată celor în vârstă dragoste şi respect.

A consemnat,

Rodica Elena LUPU

 

 

2 thoughts on “Meloterapia şi dragostea pentru semeni este leac tămăduitor

  1. Se dau medici și sunt niște profitori. Promit asistență medicală și îngrijire permanentă, percep donația corespunzătoare acestor servicii și ei, în schimb, încuie bătrânii în camera lăsându-i nesupravegheați, însetați și neschimbați. Dacă sosești pe nepregătite îți spun că totul s-a produs pe moment.
    ACESTA ESTE ADEVĂRATUL CĂMIN ,,SF. DUMITRU,, al Asociației SALENO, NU CEL DIN PREZENTĂRILE LOR.

  2. NU ESTE ADEVARAT. CUNOSC ACEL CAMIN.ACOLO AM O RUDA..SI DE CATE ORI M-AM DUS ACOLO FARA SA ANUNT AM GASIT CURATENIE SI BANTRANII INGRIJITI..PERSONALUL SE POARTA FRUMOS..PRIMESC APARTINATORI LA ORICE ORA..I-AR BATRANII SUNT SUPRAVEGHEATI INCONTINU.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.