April 18, 2024

Curentul International

Curentul International Magazine

Românul a deschis Raiul pentru cei oropsiți, deoarece uneori, Raiul este despre bunătate, pace și empatie!

2 min read

 

 

[ngg src=”galleries” ids=”1″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”0″]

(Sursa foto: internet)

Cum am spus și ieri, presa internațională nu mai este gălăgioasă la adresa Românilor. Nu mai suntem oaia neagră, țara de mâna a treia, săracii, hoții, inculții, analfabeții și alte apelative folosite de ei la adresa noastră. Nu! De trei zile, presa s-a încălzit. S-a umanizat. A lăsat tonul. Toate televiziunile și ziarele lumii vorbesc despre cât de uman, firesc și cald i-au așteptat Românii pe ucrainieni la punctele de frontieră. Cum au adus cu ei mâncare, pături, ceai cald, cafea și brațe calde și primitoare. Despre cum și-au pus casele la dispoziție pe termen nelimitat.

Ziarele și mapamondul vorbește despre Români și România, despre cât de bogați și frumoși suntem! O lecție și un exemplu de cum ar trebui să fie orice vecin și orice om!

Despre cine sau ce nu scriu ziarele însă? Despre guvernanți și autorități. De ce? Pentru că ele sunt inexistente, așa cum au fost dintotdeauna în ultimii 30 de ani! În sfârșit, la televizoare apar adevărații eroi: Românii! Oamenii care au dus în spate 30 de ani șlehte întregi de politicieni corupți, iresponsabili, inapți, indiferenți! Politicieni care au distrus imaginea României și au tras-o într-un hău al sărăciei și analfabetismului crunt. Al lipsei de speranță și opțiuni.

De trei zile însă, și-au luat-o peste obraz! Au ajuns unde trebuiau demult să ajungă. La coșul de gunoi al istoriei! Iar Românii?! Ei bine, Românii au spălat chipul, rănile și imaginea României și a noastră, a tuturor! Românul simplu! Românul mult hulit mai ales în vreme de pandemie. Românul a deschis Raiul pentru cei oropsiți, deoarece uneori, Raiul este despre bunătate, pace și empatie!

Mulțumesc tuturor care de trei zile alergați la graniță, sunteți unde trebuie să fim cu toții, dăruiți alături de ceaiul cald speranță și siguranța că poate fi bine! Vă mulțumesc tuturor și sunt mândră că alături de voi, sunt și eu Român!

Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă întoarcă înmiit bunătatea Sa!

 

1 thought on “Românul a deschis Raiul pentru cei oropsiți, deoarece uneori, Raiul este despre bunătate, pace și empatie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.