April 17, 2024

Curentul International

Curentul International Magazine

FUEGO a primit „DISCUL DE AUR” pentru albumul „O lacrimă de cântec”

2 min read

fuego discul de aurFuego a avut parte astăzi de o dublăcelebrare, sarbatorind, în stilu-i caracteristic, revenirea spectaculoasă a lui TEO în peisajul mediatic, cât şi decernarea „DISCULUI DE AUR”, de către Casa de discuri „EUROMUSIC”, pentru vânzarile record ale albumului „O lacrimă de cântec”.

Prezent în cadrul emisiunii „TEO SHOW”, Fuego a vorbit cu dezinvoltură despre ce înseamnă să fii român, despre umor, despre glumele amuzate făcute pe seama sa, despre legătura sa cu Grigore Vieru şi despre debutul său în dramaturgie, în ipostaza de actor, omagiindu-l pe Vieru, în spectacolul „TESTAMENT”, ce va avea premiera joi, 3 octombrie, la Piteşti.

Materialul discografic „O lacrimă de cantec”,lansat în luna aprilie a acestui an, este un dublu CD, ce cuprinde 32 de cântece, de creaţii ample şi linii melodice sensibile. Albumul a fost primit cu entuziasm de public incă de la primele apariţii, recenziile fiind favoribile, reuşind să realizeze vânzari impresionante, graţie faptului că albumul oferă o clipă de sinceritate, o împletire de versuri şi sunete aşezate armonios, făurite pentru a readuce un moment de normalitate, de esenţă şi tihnă.

Fuego precizează că întâlnirea cu TEO a fost savuroasă şi că revenirea sa reprezintă un motiv pentru care televiziunea săpoată parcurge mai uşor drumul către schimbare:

„TEO mi-e dragă! Alături de ea am amintiri minunate, ea contribuind oarecum la dezvoltarea carierei mele, prin suportul, respectul şi admiraţia sa. Până la urmă, TEO a definit, în opinia mea, divertismentul în televiziune.

Este cea care m-a învăţat privind-o, atât pe mine cât şi pe alte câteva milioane de oameni care au savurat fiecare cuvânt, cum e să fii optimist. Şi nimeni vreodată nu îi va putea lua acest merit. Mai mult, a dezvălui cu nonşalanţă ce înseamnă umorul adevărat o calitate pe care doar cei aleşi o deţin.

Mă bucur că zâmbetul său umple din nou ecranul, că oferă un motiv multora pentru a deschide această cutie plană, şi la propriu şi la figurat. Şi mai cred că TEO va schimba cu adevărat forma pe care televiziunea a dobandit-o.”

De asemenea, în cadrul emisiunii, Fuego a ţinut să precizeze şi să transmită că vocaţia de artist este o misiune nobilă, el fiind privilegiat de respectul pe care publicul, atât cel din România cât şi cel din Basarabia, i-l acordă cu atât patos.

Totodată, în finalul show-ului, artistul a precizat ca săptamana viitoare va fi prezent la „Festivalul  Dan Spătaru”, acolo unde va susţine un recital extraordinar în prima seară, pe 4 octombrie, celebrând memoria marelui interpret.

 

Rodica Elena LUPU

 

 

 

 

 

3 thoughts on “FUEGO a primit „DISCUL DE AUR” pentru albumul „O lacrimă de cântec”

  1. Asteptam demult sa o revad pe Teo cu o astfel de emisiune DE CALITATE, cu invitati unul si unul, cu interviuri decente, cu umor in limitele bunului simt! Demonstreaza astfel ca se poate sa glumim decent, ca poate exista umor fara injuraturi, ca se poate discuta cu artistii romani fara a-i ironiza!!!
    Prezent in platoul emisiunii „Teo Show”, Paul a aratat inca o data ca accepta oricand cu placere o invitatie intr-o emisiune de calitate, unde se pot discuta subiecte legate de activitatea profesionala, de proiectele viitoare, de spectacolele sale si unde poate canta din suflet si pentru suflete frumoase melodiile din repertoriul sau! Felicitari, Paul, pentru discul de aur primit, pe care il meriti din plin! Esti si vei ramane un model pentru multi si orice aparitie a ta devine pe loc un SPECTACOL DE NEUITAT!

  2. Felicitari,Paul pentru DISCUL DE AUR primit in cadrul emisiunii TEO SHOW!!!E un premiu binemeritat care se adauga celorlalte discuri de aur si de platina primite de tine de-a lungul frumoasei tale cariere artistice!!!!Mult succes mai departe!!!

  3. Moderatoarea acestei emisiuni minunte, a fost Teo, care ne-a încântat sufletele cu lumea minunată a muzicii lui Fuego o prezență plăcută și simpatică…Chiar a fost tare simpatic! Am zâmbit, am lăcrimat, ne-am bucurat.
    Ca întotdeauna, și de această dată , el ne-a încântat cu melodii frumoase, sensible, cu discuții despre activitatea lui aristică, despre viitoarele proiecte…Primul va avea loc săptămâna aceasta, în premieră, spectacolul “Testament” – omagiu Grigore Vieru, la Teatrul Al.Davila din Pitești…
    O emisiune reușită, Paul este deosebit – ținută impecabilă, elegant, distins, manierat, politicos, cu purtări alese… cu fiecare apariție, este tot mai bun, mai special…
    Interpretul și-a mai adăugat încă un premiu în palmaresul său impresionant…Jos pălăria și toată admirația !!
    Felicitări pentru emisiune, pentru Discul de Aur primit …un premiu binemeritat !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.