November 27, 2023

Curentul International

Curentul International Magazine

Miss Diaspora USA 2011

1 min read

Miss Diaspora USA 2011

Miss Diaspora accepta inscrieri la concurs!


Partenerii din SUA ai concursului Miss Diaspora invita domnisoarele cu vârsta cuprinsa între 16-23 de ani sa se înscrie la preselectie pe SUA, care va avea loc în luna iunie la Chicago, în cadrul Romanian Heritage Festival. Doua dintre finaliste vor avea onoarea sa reprezinte SUA la finala care va avea loc anul acesta în Roma, Italia.
“Miss Diaspora” este un concurs de frumusete si spiritualitate româneasca, adresat tinerelor de origine româna din Diaspora. Finala concursului “Miss Diaspora” editia 2011 este organizat de Asociatia Pro Familia, Bucuresti, România, în colaborare cu Asociatia Românilor din Italia.
Succesul celor 10 editii organizate pâna acum demonstreaza un puternic impact emotional atât in tara cât si in comunitatile românesti din întreaga lume.
Finalistele vor urma cursuri de pregatire pentru evolutia scenica si cursuri de cultura si spiritualitate româneasca. Gala finala este un spectacol modern, antrenant in care finalistele isi pot demonstra atât inteligenta, spontaneitatea, farmecul, cât si apropierea de traditiile culturale ale poporului român.
Domnisoarele interesate de mai multe detalii pot trimite un email la adresa: missdiasporausa@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.