July 26, 2024

Curentul International

Curentul International Magazine

Daca politichie nu e nimic nu e… cu Tudor Petruţ – Marea resetare

2 min read

Daca politichie nu e nimic nu e… cu Tudor Petruţ – Marea resetare

Autor: Tudor Petruţ (California)

 

Aş fi vrut să scriu mai pe larg despre cea mai actuală şi stridentă conspiraţie mondială, depre iluminatii din Bilderberg de la Davos. Să adaug sare şi piper cu ceva francmasoni sau rosicrucieni şi bineînţeles să stârnesc controverse. Chiar m-a bătut gândul să scriu şi un scenariu, a la Dan Brown, deci şi cu implicarea bisericii catolice şi probabil cu ceva inedit despre templari. Mi-a tăiat elanul preşedintele SUA, alesul poporului Joe Biden, care în câteva zile şi treizeci şi ceva de decrete prezidenţiale ne-a lămurit, de fapt, care este marea resetare.

În vremurile acelea când fostul preşedinte Donald Trump se instala la Casa Albă, şi după cum s-a declarat şi a susţinut în campania electorală, popularul fost Barak Obama nu era apreciat şi nici agreat de către miliardarul devenit politician. Trump a fost clar că va modifica din politicile, regulile, regulamentele cabinetului Obama şi va impune o direcţie total diferită. Şi s-a ţinut de cuvânt. Domnul Obama nu a fost foarte fericit pentru că a considerat atitudinea Casei Albe ca un atac direct, ca un proces de ilegitimizare a unei întregi cariere politice. Aşa că Barak s-a metamorfozat într-un scriitor profund şi înţelept câştigând o avere vânzându-şi memoriile. Şi nu l-a uitat pe Trump, cel care a încercat să-l invalideze, răspuzându-i în parte. Obama a fost unul dintre puţinii foşti preşedinţi care a participat activ într-o campanie electorală (a fostului său vice), criticând acid, virulent şi fără drept de apel adversarul polititc.

Democraţii au câştigat alegerile, domnul Biden s-a instaurat în Biroul Oval şi a început să semneze marea resetare. Adică a anulat aproape tot ce a făcut Trump şi a reinstaurat politica de partid şi de stat a fostului său şef. Cu graţie şi recunoştiinţă eternă, unchiul Joe l-a re-legitimizat pe Barak Obama şi ne-a adus înapoi, cu surle şi trâmbiţe, la zilele acelea minunate de până în 2016. Mulţumindu-ne cu zâmbetul pe buze pentru implicarea noastra, a contribuabililor plătitori de taxe şi impozite, în această necesară şi obligatorie resetare.

Pe lângă întoarcerea pe dos a politicilo trump-iste, Joe Biden şi-a plătit şi o parte din datoriile ideologice către aripa socialistă din Partidul Democrat. Care s-a dat la o parte cu umilinţă şi a jurat tăcere (până după alegeri), ajuntându-l pe candidatul Biden să devină nominalizatul purtător de drapel al partidului. Prin tot acest efort cu stiloul prezidenţial, Joe Biden a dovedit cât de preşedinte al tuturor americanilor este!

Foto. Tudor Petruţ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.