March 28, 2024

Curentul International

Curentul International Magazine

Sunaţi în România cu BlueTone începând de la 1 cent pe minut!!!

2 min read

BlueTone revolutioneaza convorbirile internationale!

Mai multe informatii la www.btone.us sau la tel. 855-238-3385

BLUETONE_BANNER_AD

Afla cum te poti inregistra rapid si cum poti suna si mai rapid.

BlueTone, compania telefonica pentru convorbiri internationale, ofera romanilor din Australia, Canada si SUA sansa de a suna acasa mai repede si mai usor decat oricand, cu tarife incepand de la 1 c/min. Ultima lor aplicatie, Direct Dial, scurteaza apelul international la un singur click.

Direct Dial

Direct Dial

Este o aplicatie a BlueTone care ii ajuta pe clienti sa faca un apel international intr-un timp cat mai scurt. Ea inlocuieste numarul international cu un simplu numar, eliminand astfel numerele de acces si codurile PIN. Iar lucrul cel mai important este ca aceasta aplicatie este gratuita pentru totii clientii BlueTone. Odata ce ati devenit clientul companiei, puteti suna oriunde in lume, chiar de pe lista de contacte din telefonul dvs. mobil.

Modalitatea de functionare e simpla. In mod normal, pentru a face o convorbire internationala, ar trebui sa apelati intai un numar de acces si eventual sa tastati un cod PIN.

Cu Direct Dial, veti primi un Numar Local Direct, care, atunci cand este format, va trece peste toate aceste etape si va face imediat apelul international.

Odata ce ati salvat acest Numar Local Direct in cartea de telefoane a celularului dvs., va veti putea apela rudele si prietenii de peste hotare printr-un singur click, apasand un singur buton.

Alte servicii si aplicatii

BlueTone Home Phone

blue call

bt app

BlueTone ofera o conectie perfecta la fiecare convorbire telefonica. Folosind serviciul BlueTone pentru telefoanele fixe, clientii pot suna in Romania la un tarif de doar 1 c/min, din confortul casei lor, in mod direct, fara a mai avea nevoie de numere de acces sau de coduri PIN.

BlueTone Cell Phone
Conecteaza rapid clientii de pe tot globul, direct de pe telefoanele lor mobile. Acest serviciu nu necesita nici numar PIN si nici detinerea unui smartphone cu o conectie de internet – este valabil pentru orice telefon celular (nou sau vechi).

BlueTone Digital Calling Card
Fie ca folosesc un telefon public, telefonul unui prieten, al unui vecin sau oricare alt tip de telefon, acest serviciu de Cartele Telefonice Digitale le da clientilor posibilitatea de a suna oriunde in lume. In plus, codul PIN securizat le ofera si ocazia de a imparti acest serviciu si cu persoanele apropiate, in care au incredere.

Virtual Numbers
Este un serviciu care le ofera clientilor posibilitatea de a fi sunati de catre familie si prieteni. Clientii BlueTone pot alege un Numar Virtual care este un numar local pentru toti cei aflati peste hotare. Cand acestia vor apela numarul local atribuit, ei il vor suna pe client si vor plati acolo, in tara, doar tariful unei convorbiri locale.

Clientii BlueTone au de asemenea optiunea de a suna de pe mai multe dispozitive. Aplicatiile unice (MyBlueTone App, Direct Dial si BlueCall) pot fi folosite de pe orice tip de PC, iPhone sau Android.

FLYER_BACK_CALENDAR_RO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.