July 21, 2024

Curentul International

Curentul International Magazine

Preliminarii CM de fotbal 2014

1 min read

Romania-UngariaRomânia învinge Ungaria la scor de neprezentare

 

Selecţionata României a învins pe Arena Naţională din Bucureşti, reprezentativa Ungariei în meciul cu numărul şapte din preliminariile Campionatului Mondial de Fotbal Brazilia 2014.

 

Ciprian Marica (2), Mihai Pintilii (31) şi Cristian Tănase (88) au fost marcatorii unei victorii cu scor de neprezentare 3-0 (2-0), într-un meci foarte important din preliminariile Cupei Mondiale din 2014.

 

Victoria de joi, 6 septembrie, a urcat România pe locul secund în clasamentul grupei şi are şanşe mari pentru calificarea la baraj.

 

Într-o atmosferă senzaţională, cu 42.000 de români în tribune şi un excelent joc tactic, România umileşte Ungaria, iar scorul putea fi şi mai mare.

 

Selecţionata de fotbal a României este neînvinsă de opt partide directe cu Ungaria, dintre care cinci au fost victorii, iar trei egaluri. Şapte dintre aceste meciuri au fost oficiale, iar unul amical. În total, cele două echipe s-au întâlnit de 24 de ori, Ungaria câştigând 12 partide, România 6, iar alte 6 s-au încheiat remiză, golaverajul fiind net favorabil adversarilor, cu 52-30.

 

Marţi, 10 septembrie, România va întâlni Turcia înntr-un meci decisiv pentru a accede la baraj. Partida din preliminariile CM 2014 se va juca  tot pe Arena Naţională din Bucureşti.

 

Clasamentul grupei D în urma acestor rezultate:

1. Olanda 19p (7j)

2. România 13p (7j)

3. Ungaria 11 p (7j)

4. Turcia 10p (7j)

5. Estonia 7p (7j)

6. Andorra 0p (7j)

 

A consemnat pentru Curentul Internațional,

Valentin POPESCU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.