Curentul International

Curentul International Magazine

Ceremonia arborarii drapelului Republicii Moldova la Parlamentul din Toronto

3 min read

Ceremonia arborarii drapelului Republicii Moldova la Parlamentul din Toronto, Ontario!

 

Asociatiile comunitatii Moldovenilor din Toronto va invita la ceremonia de arborare a tricolorului in fata Cladirii Parlamentului, Main Legislative Building, Queen’s Park Toronto, Ontario. Aceasta actiune, sustinuta de D-l. Tony Ruprecht, M.P.P., va avea loc pe data de 27 August, 2011, ora 11:00, cu ocazia a 20 de ani de Independenta a Republicii Moldova. Va rugam sa confirmati participarea cu Dl George Oprea, 416 543 6799, george@oprea.name. Pentru mai multe detalii vizitati www.moldovacanadalink.ca precum si contul organizatiei pe Facebook. Daca aveti intrebari, va rugam sa ne contactati la info@moldovacanadalink.ca. Va asteptam la ceremonie in numar cat mai mare. Toti sunt bineveniti!

***** 

 Ziua Independentei Republicii Moldova si a Limbii Romane in Toronto!
 
Moldova Canada Link organizeaza “Ziua Independentei si a Limbii Romane”
pe 28 August, 2011, cind Republica Moldova va celebra 20 de ani de Independenta!
 
La petrecere vor fi prezente oficialitati care ne vor adresa mesaje de felicitare cu aceasta deosebita ocazie.
 
Il vom avea alaturi pe invitatul special din Moldova, Radu Dolgan, formatia “Noroc”, violonistul Mihaita Ciobanu si  DJ Robert.
 
La sarbatoare nu vor lipsi bucatele delicioase cu gustari reci si mancare calda ca la mama acasa.
 
 
De asemenea vom organiza un concurs de desene/gravuri/picturi pentru copilasi pe tema “Tara Visurilor Mele”.
 
Pret bilet:
 
membru – $30
non-membru – $40
copii intre 12 si 16 ani – $10.
 
Ora:
 
1:00 – 6:00
 
Adresa:
 
948 Sheppard Ave W
Toronto, ON M3H 2T6
 
Va asteptam cu drag!
 
Moldova Canada Link
 
****
 
Concurs de desen “Tara Visurilor Mele”


organizat de Ambasada RM in SUA
În ajunul Aniversării a 20 de ani de la proclamarea Declaraţiei de Independenţă a Republicii Moldova, Ambasada RM în SUA, Canada şi Mexic cu sediul la Washington DC, anunţă organizarea concursului de desen la care sunt invitati să participe toţi copiii familiilor originare din Republica Moldova, rezidenţi permanenti ori provizorii pe teritoriul SUA şi Canadei. Nu exista restrictii de virsta, dar sunt incurajati copii intre 6 si 12 ani.
Tema: „Ţara Visurilor mele”
Desenele transmise pentru concurs vor fi însoţite de o descriere narativă asupra modului în care îşi imaginează copiii Republica Moldova într-un viitor apropiat. Lucrările participanţilor la concurs urmează a fi prezentate Ambasadei în original, fiind expediat prin poştă ori transmise personal pe adresa următoare:
Embassy of Moldova
2101 S Street NW,
Washington D.C. 20008
Perioada:Perioada de primire a desenelor este 15 iulie – 25 august, 2011. Rezultatele concursului vor fi făcute publice pe data de 4 septembrie.
Înmînarea premiilor:Cele mai bune lucrări (desene, picturi, gravuri, etc.) vor fi premiate cu premii de valoare (Marele Premiu, Premiul I şi Premiul II). Ulterior, aceste lucrări vor fi prezentate în cadrul unei expoziţii deschise într-o instituţie publică din Washington DC, fiind evocate şi pe pagina web a Ambasadei, precum şi în presa din Republica Moldova.
Cîştigătorii vor fi invitaţi la sediul Ambasadei RM din Washington, D.C. unde li se vor înmîna în mod oficial premiile primite din partea Ambasadorului. În condiţiile în care premianţii locuiesc la distanţe mai mari de capitala federală premiile vor fi transmise prin poştă.
Pentru alte anunturi si noutati ale Ambasadei, accesati www.sua.mfa.md.
Lasă adulţii să te audă!!

Please follow and like us:
Twitter
Visit Us
Follow Me
Follow by Email
RSS
INSTAGRAM

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.