March 28, 2024

Curentul International

Curentul International Magazine

Cum arata noul Guvern? Udrea ia si Mediul, Videanu Sanatatea, Boc…Educatia

1 min read

boc-invingator_ziare1Guvernul Romaniei este acum cu siguranta unul portocaliu, insa nici pe departe unul roz. Chiar daca ar mai fi putut astepta inca 15 zile, premierul Emil Boc a vrut sa arate cine tine in mana fraiele tarii si le-a mai dat cate un portofoliu ministrilor sai.

Astfel, acum Vasile Blaga detine, dupa cum se stia inca de dimineata, si ministerul de Interne, Catalin Predoiu primeste si Afacerile Externe, Adriean Videanu – Sanatatea, Agricultura – Berceanu, Mediul ii revine ministresei de la Turism, Elenei Udrea, Munca lui Gheorghe Pogea, IMM-urile lui Gabriel Sandu si de Relatia cu Parlamentul se va ocupa loctiitoarea lui Ridzi, Sorina Placinta.

A ramas ceva pe afara? Da, Educatia. Si cum nu mai avea cine s-o ia, profesorul din Boc si-a spus cuvantul. Acest mirific Guvern va conduce tara timp de 45 de zile, dupa care va fi prezentata Parlamentului o noua oferta.

“Puteam sa astept 15 zile cu ministri demisionari PSD. Am decis sa pun capat unei asemenea stari de incertitudine si sa avem pe aceasta perioada de interimat ministri care sa fie responsabili de deciziile care vor fi luate si, evident, in intervalul celor 45 de zile urmeaza sa ne prezentam la Parlament pentru a obtine un vot pentru validare noilor ministri care vor fi propusi in urma plecarii de la guvernare a ministrilor PSD”, a spus joi Emil Boc.

1 thought on “Cum arata noul Guvern? Udrea ia si Mediul, Videanu Sanatatea, Boc…Educatia

  1. Domnul Videanu a declarat recent ca nu a luat nici macar odata in viata lui spaga si ca este suparat pe cei care insinueaza altfel. Il cred, sunt convins ca nici Basescu, nici Boc, nici Nastase, nici Geoana, nici Remes…a stai putin ca lu remes i-au facut flagrant…da sigur e nevinovat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.