Gălățeancă/brașoveancă, trăiesc de mai bine de două decenii în Sudul Floridei, împreună cu soțul meu, Dorin și fiul nostru de 18 ani, Christian. Am fost publicată în diferite reviste literare din țară, diaspora și USA. Colaborez cu două ziare din State, New York Magazin și Curentul Internațional. Textele mele (unele traduse în engleză de Adrian George Sahlean), sunt disponibile online pe Amazon.com., Barnes & Noble, BooksAMillion și în alte librării online din Statele Unite. Mai nou și pe un site românesc. Scriu din nevoia de a scrie. Dacă se întâmplă să public sau să fiu publicată, aceasta este doar un bonus. Sa fii citit, asta contează. Nu mă consider poet. Îi las pe cei care mă citesc să decidă. Sunt un om care are o pasiune. Și care nu se teme să se lase dominat de această pasiune.

thumbnail

Comments

  1. Super taifunul Yutu a impresionat prin consecințele sale. A fost cel mai puternic ciclon tropical care a lovit vreodată Insulele Mariane de Nord și al doilea în istoria Statelor Unite, după cel care a lovit arhipelagul Florida Keys în 1935.

  2. Yutu este considerat un punct de referință pentru viitoarele cicloane tropicale. Cele mai mari insule ale arhipelagului Marianas, Saipan și Tinian, au fost lovite grav. Tinian a fost punctul de lansare al celor două bombe atomice împotriva orașelor japoneze Hiroshima și Nagasaki în 1945.

  3. Impactul și daunele produse de super-taifun au fost atât de grave încât președintele Trump a semnat o declarație de dezastru majoră pentru a oferi fonduri federale pentru acest teritoriu american din Pacific.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *