March 29, 2024

Curentul International

Curentul International Magazine

Bill Clinton a fost operat de urgenta pe inima

1 min read

Fostul presedinte american Bill Clinton a fost dus joi la un spital din New York, acuzand dureri in zona pieptului, el fiind imediat operat.

Potrivit ABC News Clinton a suferit o interventie chirurgicala prin care i-au fost instalate doua stent-uri in arterele sale coronare.

“Presedintele Bill Clinton a fost internat azi (joi, n.red.) la New York Presbyterian Hospital dupa ce a simtit dureri in zona pieptului. Dupa ce a fost consultat de cardiologul sau, a fost supus unei interventii chirurgicale prin care i s-au instalat doua stent-uri in arterele sale coronare.

Presedintele Clinton se simte bine acum si va continua sa isi concentreze toata energia pe munca Fundatiei sale si eforturilor de reconstruire a Haiti-ului”, se arata intr-un comunicat de presa.

Un stent este un tub subtire folosit pentru desfundarea arterelor. Clinton, in varsta de 63 de ani, a suferit o operatie de bypass in 2004, aminteste CNN. In ultimele saptamani, Clinton a supervizat actiunile de ajutorare ale ONU in Haiti ca urmare a cutremurului din 12 ianuarie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.