July 25, 2024

Curentul International

Curentul International Magazine

A murit Nicu Constantin

1 min read

nicu-constnatin_curentul Actorul Nicu Constantin a decedat, marti dupa amiaza, la varsta de 70 de ani, dupa ce a fost internat timp de peste patru luni la Spitalul Militar de Urgenta din Capitala, din cauza unor suferinte pulmonare severe.

Nicu Constantin a decedat la ora 16.45, dupa ce la ora 14.00 a avut un stop cardiorespirator, medicii reusind atunci sa il resusciteze. Doua ore mai tarziu, Nicu Constantin a incetat din viata, dupa ce a suferit un al doilea stop cardiorespirator, a declarat, pentru NewsIn Comandantul Spitalului Militar, generalul Ioan Sarbu.

Actorul Nicu Constantin si-a serbat cei 70 de ani in Spitalul Militar din Bucuresti, la sfarsitul lunii iulie. El a fost internat la Spitalul Clinic Militar de Urgenta la 11 mai si de atunci s-a aflat sub stricta supraveghere medicala, fara semne de ameliorare.

Nicu Constantin, actorul al carui nume se identifica cu teatrul de revista si emisiunile umoristice televizate, s-a nascut la 31 iulie 1939, la Eforie Sud, in judetul Constanta.

Nicu Constantin a fost vedeta teatrului satiric Constantin Tanase din Bucuresti, unde a sustinut peste 9000 de reprezentatii.

De-a lungul timpului, a jucat si in numeroase filme de scurt si lung metraj. El a avut roluri in aproape 30 de filme, dintre care “Ministerul comediei” (1999), “Secretul lui Bachus” (1983), “Alo, aterizeaza strabunica!” (1981), “Impuscaturi pe portativ” (1966).

A participat la peste 600 de emisiuni radio si peste 300 emisiuni TV. Mai putin cunoscuta publicului larg este cartea autobiografica “Ochelarii miraculosi”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.