April 25, 2024

Curentul International

Curentul International Magazine

Comunicat de Presa

2 min read

Comunicat de Presa

PORTLAND, Oregon USA. Biroul de campanie al dlui George C. Hristescu -candidat in Colegiul Uninominal 3 Circumscriptia 43 Diaspora pentru Camera Deputatilor din Parlamentul Romaniei- anunta lansarea oficiala a candidaturii domniei sale, in urma nominalizarii validarii de catre Biroul Electoral Central pe listele PP-DD. Dl George Hristescu, emigrat in SUA in anul 2003, sportiv de performanta si antreprenor de succes, in varsta de 36 ani, stabilit in Portland Oregon din 2003 se aliniaza la startul cursei electorale pe fondul unei dorinte de schimbare, de suflu nou pe care tineri precum dansul le pot aduce, intr-o Romanie dominata si azi, din pacate, de coruptie si saracie. Nu in ultimul rand, candidatura domniei sale vine si pe fondul nemultumirii atat personale cat si a comunitatilor de romani din Diaspora legate de prestatia mai mult decat jenanta a celui care prin mijloace considerate nu tocmai curate si-a adjudecat postul de deputat in colegiul 3 Diaspora in 2008 si anume M.Lubanovici. Campania electorala pe care dl Hristescu a inceput-o acum se caracterizeaza prin tinerete, mesaj direct, simplitate, utilizarea mijloacelor de socializare disponibile pe internet, cat si vizite „la cald”, prietenoase, in randul comunitatilor de romani din marile orase ale Statelor Unite ale Americii. Se remarca website-ul personal www.hristescu.us cat si www.hristescupentruromania.ro, de unde reprezentantii mass-media sunt invitati sa selecteze fotografii, informatii si stiri de ultima ora pe tot parcursul campaniei, cat si planul de actiune si date de contact pentru o comunicare rapida si transparenta. De subliniat faptul ca un important nucleu de sustinere va fi revista de opinie si cultura „Romanian Echo” fondata in 2006, aparitie de succes, magazin lunar in limba romana pentru comunitatile noastre din America, editata cu suportul unor scriitori si jurnalisti atat de pe teritoriul american cat si din alte tari ale lumii. Totodata, George Hristescu se bucura deja de colaborarea principalelor publicatii comunitare cu vechime de pe teritoriul american, precum „Romanian Jurnal” din New York NY, „Clipa” din California sau „Romanian Tribune” din Chicago IL. Biroul de Campanie George C. Hristescu Portland Oregon SUA 7 Noiembrie 2011 “Din planul meu de actiune nu va lipsi cel mai important element: Oamenii pe care ii reprezint! Numai Impreuna vom REUSI”

1 thought on “Comunicat de Presa

  1. Peste trei mii de persoane au participat, sâmbătă, la mitingul organizat la Sfântu Gheorghe de PPMT pentru autonomia Ţinutului Secuiesc, printre manifestanţi fiind prezent, cu o pancartă inscripţionată “La revedere, România”, Csibi Barna, cunoscut fiindcă l-a “spânzurat” simbolic pe Avram Iancu.

    Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/pancarta-cu-care-csibi-barna-scandalizeaza-romania_1059576.html#ixzz2DDf1irzf

    asta am ajuns sa vedem in Romania. oare pentru ce au murit bunicii si parintii nostri stimati Romani. asta vreti voi sa vedeti ?

    http://www.facebook.com/pages/ROMANIA-REGALA/192568784153293?ref=hl

    dati likes aici, anuntati-va cunostintele si prieteni cat inca nu este prea tarziu. trebuie sa devenim un fenomen cu aceasta pagina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.