April 18, 2024

Curentul International

Curentul International Magazine

COPIII ROMÂNI, DEŞTEPŢI, FRUMOŞI ŞI TALENTAŢI

3 min read

Ligya DIACONESCU

REVISTA STARPRESS LANSEAZĂ UN NOU PROIECT – „COPIII ROMÂNI, DEŞTEPŢI, FRUMOŞI ŞI TALENTAŢI”

 

În anul 2012 am demarat împreună cu câţiva prieteni Campania „Românii sunt deştepţi,  elevaţi şi talentaţi” care a fost promovată pe toate canalele media din România şi multe din străinătate. În cadrul campaniei am realizat cartea – „ROMÂNII SUNT DESTEPŢI, ELEVAŢI ŞI TALENTAŢI”, în limba română şi în limba engleză care a văzut lumina tiparului la începutul anului 2013. Cartea s-a bucurat de un real succes în urma lansărilor din întreaga lume. Aceasta a făcut înconjurul lumii, fiind distribuită în vederea schimbării imaginii despre România şi români de pe întreg mapamondul, având o mediatizare intensă, inclusiv pe posturile de radio, televiziune şi presa scrisă de pretutindeni.

 

STARPRESS-4-wbRomâni de succes, din toate domeniile, de pe întreg mapamondul s-au regăsit în paginile cărţii format A5 (INGINERI, SCRIITORI, CONSTRUCTORI, PICTORI, ACTORI,  SPORTIVI, MEDICI, ASISTENŢI, PROFESORI, OAMENI DE AFACERI, CÂNTAREŢI,  MUNCITORI SPECIALIŞTI DE ÎNALTĂ CALIFICARE).

 

Pentru că ni s-a propus de către românii care locuiesc în întreaga lume să realizăm o asemenea carte şi despre copiii din România şi din diaspora (de origine română),   demarăm proiectul „COPIII ROMÂNI, DEŞEPŢI, FRUMOŞI ŞI TALENTAŢI” în cadrul căruia tipărim şi o carte format A5, cu acelaşi titlu, ce va cuprinde  povestiri (scurte cv-uri) ale unor copii cu vârsta cuprinsă între 3 şi 18 ani, frumoşi, talentaţi (cantareţi, recitatori, desenatori, pictori, sportivi, micuţi informaticieni etc). CARTEA va fi bilingvă, română-engleză, povestirile le va realiza scriitoarea Ligya Diaconescu. Ne vom ocupa şi de traducerea cărţii.

 

Părinţii, bunicii, prietenii pot propune nume şi cv-uri ale unor copii deosebiţi din întreaga lume, în perioada 20 aprilie – 20 octombrie, perioada în care vor avea loc înscrierile. În urma unor selecţii se vor alege copiii care vor fi prezenţi în carte. Fiecare micuţă personalitate va beneficia de două pagini A5, una în limba română, cealaltă în limba engleză, în cadrul fiecărei pagini, prezentându-se persoana respectivă (copilul) şi o poză bust. Participanţii (copii) admişi în paginile cărţii vor primi gratuit câte 3 exemplare şi vor achita o contribuţie de 250 lei în perioada 1 noiembrie 2013 – 1 februarie 2014. (Fiecare participant poate avea propriul sponsor al paginilor sale care va fi nominalizat!). Plata se poate face şi în rate. Traducerea o realizăm cu un traducător autorizat!

 

Dacă aveţi propuneri pentru copii români care pot face parte din cartea noastră vă rog să ne transmiteţi! Multumim!

 

Pentru că în România orice, cerere de sponsorizare este catalogată ca şi cerşetorie, deşi fonduri pentru astfel de proiecte ar exista, ne străduim să contribuim fiecare personal cu contribuţia menţionată, pentru a arăta lumii întregi că românii obişnuiţi, inclusiv copiii, sunt deştepţi şi talentaţi dar necunoscuţi la adevărata valoare.

 

Pentru detalii suplimentare şi înscrieri,

vă rugăm să vă adresaţi prin poşta elecronică la:
star_ligya@yahoo.com

sun_andrada@yahoo.com

 

Ligia DIACONESCU

Director STARPRESS

aprilie 2013

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.