April 16, 2024

Curentul International

Curentul International Magazine

SA PREVENIM GRIPA PORCINA PRIN EDUCATIE

8 min read

SA PREVENIM SI SA INGRIJIM GRIPA PORCINA PRIN EDUCATIE

Autor: Emil Gheorghiu

     Toate ziarele, toate canalele de televiziune – chiar si Presedintele si Ministrul Sanatatii – ne avertizeaza despre pericolul epidemiei de gripa porcina  care ne paste. Noi toti reluam aceleasi speculatii despre ceva care inca  nu s-a intamplat la proportiile preconizate chiar si in Biblie. Dar, pentru ca noi nu stim nimic despre adevaratul pericol care il prezinta  gripa porcina (N1H1) sau aviara (N5H1) – si gripa in general – nu putem sa separam realitatea de fictiune. Realitate pentru ca epidemia de gripa va veni, si fictiune pentru ca epidemiile de gripa vor veni nu de la porci sau de la pasari, ci de la modul nostru de viata gresit cu alimente denaturate, bauturi artificiale, alcohool, droguri – legale si ilegale – vaccinuri, stress si teama de terorism.
     Multi dintre cei cu un sistem imun slabit sau compromis vor experimanta doua, trei sau chiar patru afectiuni de raceala sau gripa in fiecare an. Este bine sa stim insa ca toate bolile cronice si catastrofale – cancer, diabet, artrita, boli cardiovasculare, etc., incep cu o receala sau gripa neingrijita la timp. Epidemiile de gripa porcina si aviara nu sunt altceva decat rezultatul gripelor obisnuite sau sezoniere neingrijite, care ne-au slabit sistemul imun si au permis acumularea de cantitati mari de toxine in colon, ficat si rinichi – si chiar la nivelul celulelor.
     Raceala nu este o expunere la temperaturi scazute, si sansa de a lua raceala de la alta persoana este numai de 1/10. Comunitatea medicala pune vina pe germeni si virusi drept cauza a racelilor, dar la inceput nu sunt germeni, si virusii nu au viata ca bacteriile. Impotenta comunitatii medicale de a gasi cauza racelilor si sa blameze virusi,  se datoreaza faptului ca ei cauta ceva care nu exista.
     Excesele alimentare si oboseala  sunt cauzele principale ale racelilor. Cand energia este redusa, digestia, asimilarea si eliminarea sunt afectate si corpul dezvolta o criza puternica de eliminare. Noi insa,. Inloc sa consideram racelile drept  o necesitate a corpului de a se dezintoxica ca sa salveze organele vitale, ele sunt considerate simptome de boala.
     Daca medicamente sunt folosite pentru tratarea racelilor, corpul va suferi complicatii mult mai serioase – gripa cu febra sau pneumonie – ori vor forma fundatia unor viitoare boli cronice, degenerative si catastrofale, pentru ca ele nu inlatura cauza, ci suprima simptomele.
     Nu este absolut nimic misterios in aparitia racelilor – este grija inteligentei corpului nostru de a se apara de greselile facute de inteligenta noastra necultivata. Nu este, nici mai mult nici nai putin  decat o perioada de a-si curati casa de toxinele cauzate de prea multa mancare, consumul de carbohidrayte rafinate, combinatii incompatibile, prea putine fructe si legume proaspete, cafea, ceai, tutun, alcohool, baturi artificiale, lipsa de exercitii si activitate musculara, lipsa de odihna, are curat si prea mult stres. Raceala este un proces de curatire, intinerire si invigurare a organismului.
     Gripa este o versiune mai mare a racelei. Cand corpul intampina dificultati ca sa elimine toxinele, instituie o febra pentru a usura eliminarea lor. Gripa in sine este un proces constructiv. Teama cu care noi privim gripa se datoreaza potentialului ei violent cand este gresit ingrijita.
     De obicei gripa incepe cu o simpla raceala. Uneori, primele simptome sunt foarte puternice si vin fara nici un fel de avertizare. Brusc, bolnavul face febra, ameteste, vomeaza si simte dureri in tot corpul. Gripa incepe, si se dezvolta, in corpul individual. Pasarile si animalele fac gripa din cauza conditiilor in care sunt crescute si alimentate. Omul face gripa din aceleasi cauze, dar noi suntem creaturi inteligente; noi putem cultiva inteligenta noastra ca sa ne protejem viata si sa ne conservam sanatatea; noi ar trebui sa fim aprovizionati cu cele mai proaspete si sanatoase alimente si alte conditii ca membrii egali ai societatii noastre.
     Conducatorii lumii interlope au alte preocupari. Ei vor sa reduca populatia prin orice mijloace pentru a putea hrani pe cei care vor supravietui acestor epidemii. Nu de lipsa de alimente duce insa omul astazi, ci de elemente nutritive in alimentele produse cu ingraseminte chimice, si degradate prin industrializare, conservare si gatire la temperaturi inalte.
     Fertilitatea solului poate fi restaurata cu cenuse vulcanica, ierburi marine si compost in loc de ingraseminte chimice. Un sol bogat si o agricultura rationala nu mai necesita nici folosirea pesticidelor, insecticidelor si ierbicidelor pentru a proteja si mediul, si pentru a produce alimente organice cel putin pentru mamele insarcinate, copiii si oamenii bolnavi.. Din nefericire, profitul este mult mai important pentru fermele comerciale multinationale si industria medico-farmaceutica decat sanatatea noastra.
     Cel mai rau exemplu in acvest sens il reprezinte Romania, cea mai bogata tara din Europa, unde 80% din alimentele de pe piata provin din import, iar produsele taranilor, care au alimentat si aparat aceasta tara timp de milenii, se vand la marginea drumurilior.
     Pentru ingrijirea gripei, doua sau mai multe zile de odihna la pat si  apa pura sorbita incet, este tot ceea ce este necesar, si aer proaspat tot timpul intr-un pat cald, fara sa incercam sa reducem temperatura sub nici o forma.
     Dupa 48 de ore, daca temperatura a inceput sa se apropie de normal, fructe proaspete sau o salata mica de legume proaspete pot fi folosite, dar bolnavul trebuie sa stea la pat pana cand febra a ajunsa la normal.
     Virusii nu exista in afara organismului. Ei sunt de fapt resturile celulelor moarte – materialul genetic or acidul nucleic (DNA or RNA) din aceste celule moarte. Virusii nu au viata si nici nu au abilitatea de a actiona, dar prezenta lor in corpul omului, pasarilor si animalelor este la fel de periculoasa ca orice otrava in corp, favorizand aparitia si inmultirea bacteriilor rele. Raceala si gripa are originea si se dezvolta in organismul individual. Febra porcina sau aviara apare la pasari si la porci  din cauza antibioticelor si produselor chimice din hrana lor, si din cauza mediului poluat in care traieasc in sistemele de crestere industriala. Nu trebuie sa ne fie frica de acesti virusi foarte patogenici, pentru ca ei nu pot migra de la o regiune la alta, decat daca aceste pasari si animale bolvave sunf sacrificatre si folosite in hrana oamenilor.
     Omul nu poate transmite aceasta gripa porcina la alt om. Noi vom experimenta propria noastra gripa daca vom continua sa distrugen sistemul nostru imun cu tot felul de droguri, vaccinuri, alimente denaturate sau otravite si bauturi artificiale in loc de alimente proaspete si sanatoase.
     Toate guvernele lumii iau aceasta amenintare in mod serios si cheltuiesc miliarde de dolari sa produca sau sa procure vaccinuri sa previna viitoarea epidemie de gripa. Aceasta risipa este facuta  cu banii nostri pentru profitul industriei medicale si farmaceutice, si in detrimentul sanatatii noastre – si in special a copiilor nostri.
     Schema  programului national de vaccinari se aplica fara informarea parintilor privind riscurile si beneficiile, de multe ori cu presiuni din partea medicilor, fara sa fie informati ca ei parintii sunt factorii de decizie, fara a urmari reactiile adverse sau a le despagubi.
     Un copil pleaca din spital cu doua vaccinuri facute HepB sI BCG, plus anti tetanosul facut de mama in sarcina. La 2 luni face 5 vaccinuri (D,T,P, HepB,VPO). La 4 luni 4 vaccinuri (D,T,P,VPO). La 6 luni 5 vaccinuri (D,T,P,HepB, VPO). La 12 luni 4 vaccinuri (D,T,P,.HepB, VPO). Intre 12 -15 luni  3 vaccinuri (R,R,O). Intre 30-35 de luni 3 vaccinuri (D,T,P). La 7 ani 5 vaccinuri (D,T,R,R,O). La 9 ani 1 vaccin (VPO). La 13 ani 3 vaccinuri (D,T, Rub). La 18 ani un vaccin (HepB) .
     Este necesar sa ne informam la ce riscuri ne sunt expusi copiii. Aceste vaccinari trebuie intelese ca un act de introducere de material genetic strain direct in fluxul sanguin. Aceste vaccinari, pe termen lung, au condus la mutatii genetice imprevizibile si la alterarea in sens negativ a codului genetic uman. Legatura intre mutatiile genetice si cancer la om a fost demonstrata stiintific, iar cresterea  incidentei si mortalitatii prin cancer este o realitate a zilelor noastre. In momentul in care orice material biologic este introdus direct in sange, posibilitatile de contaminare sunt practic nelimitate si pot fi considerate „o arma biologica a naturii” care va reduce populatia la mai mult de jumatate.
     Ingredientele din vaccinuri sunt foarte toxice. La baza vaccinului pentru gripa este puroiul de la animalele moarte. Ei infecteaza animalele cu virusul gripei din anul precedent si apoi le sacrifica. Dupa ce animalele mor si se descompun, ei iau puroiul si il amesteca cu antifreezul care contine Ethilen Glycol foarte otravitor si alte cateva otravuri ca: Formaldehyde – un conservant lichid care produce cancer; Carbolic Acid – o otrava caustica si foarte toxica; Aluminul care produce dementa, Alzheimer,. epilesie si cancer; Mercur – un metal greu foarte toxic care distruge nervii, ficatul si produce cancer; si Thimerosal care afecteaza creierul, nervii si produce autism la copii.
     Si cand te gandesti ca toate aceste abuzuri se fac cu concursul liderilor nostri, cel mai prudent lucru pentru fiecare dintre noi in acest moment este sa ne informam si sa adoptam un mod de viata sanatos. Fiecare poate face acest lucru consumand mai multe alimemnte proaspete si sanatoase si sa-si dezintoxice organismul de 3-4 ori pe an.
     Aceasta dezintoxicare se poate face in trei feluri:
1. Folosind numai alimente organice proaspete, specifice adaptarii noastre  biologice de care ne-am indepartat foarte mult;
2. Daca acest lucru nu este posibil, trebuie sa practicam „Postul”: a/. Consumand numai fructe si sucuri de fructe si legume proaspete (morcovi, sfecla rosie, telina, mere etc.) timp de 7-10 zile  b/. Folosind numai apa distilata un timp diferit in functie de scopul urmarit – vindecarea tumorilor, reducerea in greutate, vindecarea altor boli etc. La 2-3 zile dupa inceperea postului experimentam o criza de dezintosicare manifestata prin dureri de cap, ameteli sau voma din cauza toxinelor care incep sa se elimine. Acest lucru nu trebuie sa ne sperie, fiindca dupa ce criza trece, dispare si pofta de mancare. Posturile mai lungi de 10 zile trebuie insa sa se faca sub supraveghere medicala pentru a urmari tot timpul evolutia proceselor vitale ca temperatura, puls, tensiune, etc.
3. Folosind ierburi laxative pentru a dexintoxica ficatul si rinichii, pentru a stumula si intari intestinul gros sa elimine toxinele si otravurile acumulate de o viata, si pentru a inlatura cauza tuturor bolilor, nu numai a racelilor si gripei de toate felurile. Aceste sistem formulat de Dr. Schulze of California www,herbdoc.com, Ph. 1 877- 832-2463 contine” Aloe, Senna si Cascara Segrada pentru a mari miscarile peristaltice ale colonului, Oregon grape root care stimuleaza si dexintoxica ficatul si bila, Garlic pentru actiunile lui anti-bacteriale, anti-virale si anti-fungale, si Habanero si Ginger ca puternici stimulenti ai colonului..    
     Trebuie sa invatam ca in spatele tuturor bolilor experimentate de noi astazi stau toxinele care impiedica functionarea normala a organelor de eliminare – ficatul, rinichii si colonul. Diferitele boli apar din cauza diferitelor otravuri neelimionate zilnic din corp, si din cauza mostenirii genetice diferite cu care ne nastem fiecare din noi
     Am crezut ca Americanii au cele mai multe probleme de sanatate din cauza dragostei lor pentru droguri,” junk foods si fast foods”, dar dupa ce m-am intors din Romania anul trecut in luna Septembrie si am vazut cat de mult se bea, se fumeaza –  chiar si femeile si copiii – si cate medicamentre se folosesc, cred ca si romanii sunt pe acelasi plan.
     Toti vrem sa traim bine, dar noi confundam traiul bun cu un mod de viata sanatos, si nici cand suntem pe marginea prapastiei nu vrem sa invatam din propria noastra experienta – sa nu mai vorbim din experienta altora.  Suntem exact ca o turma de oi – vorba inteleptului Roman Seneca –„ daca o oaie a cazut in prapastie, toata turma se arunca dupa ea”.

     Pentru mai multe informatii pe aceasta tema puteti sa intrati on line la www.mcollan@yahoo.com , sau sa scrieti la la urmatoarea adresa:
George E. McOllan (Emil Gheorghiu – numele din Romania)
Founder
Health Heritage Foundation
P.O.Box 130147
Ann Arrbor MI 48113

SUA
  
   .

1 thought on “SA PREVENIM GRIPA PORCINA PRIN EDUCATIE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.